Uživatel: nepřihlášen

Diskuze - návštěvní kniha

PSYCHO74 (02.07.2009 19:25:32 #173):

Ahoj Jani a Aldo!
To je velká pravda že na barvě nezáleží! Proto je nejkrásnější naše Mikynka, protože je krásně tygrovaná!! :) 
Jana (03.07.2009 16:20:34 #174):

Ale to pravda :-) 
AAkita (03.07.2009 17:44:47 #175):

Dobrý den, mám dotaz je zde v ČR nějaká chovná stanice, která chová Blue pitbully? Mám o něj veliký zájem,chtěla bych fenku i psa, ale aby nebyli příbuzní, chtěla bych je jako chovný pár... Kdyby nebyl k mání tady, tak bych si pro ně dojela do Anglie, nebo do Ameriky... Ale chtěla bych mít jistotu, že nejsou příbuzní... Předem děkuji za odpověď Iva
Jana (03.07.2009 23:06:19 #176):

Dobrý den.
Nemyslím ,že by tady v CZ někdo choval Blue pity.Opravdu si budete muset pro ně dojet :-) !Jana
AAkita (05.07.2009 22:50:10 #177):

Děkuju moc, tak si pro ně dojedu a pak budu jediná  :-) 
Jinak co jsem zde četla že pitbullové v Americe jsou větší, oni jsou mohutnější, ale jen z toho důvodu, že v USA je dopují látkami, které jsou u nás zakázané...
Jana (06.07.2009 12:22:44 #178):

Už jsem tu jednou psala,že by to mělo být už samostatný plemeno,dle mého to má pramálo společného s původním pitem,tak jak je známe...Já osobně bych je vlastnit nechtěla....
To ale neznamená,že vám je vymlouvám,každému se líbí něco jiného a tak to má být :-) !
Přeji ať jste s nima spokojená :-) !!!
AAkita (08.07.2009 14:22:40 #179):

Já nechci pita kvůli váze, nebo mohutnosti... Jen jsem se zbláznila do těch modrých...  :-)  už mám pitbullku red nose... jen mám docela strach, protože jsem z Příbrami a začali se tady strašně krást...  :-(  jsou to fakt ______ nechci být sprostá ...
Jana (09.07.2009 19:53:07 #180):

Tak barva je opravdu pěkná :-) !To,že se kradou je smutný.... :-( 
lama.23 (14.08.2009 10:37:23 #182):

Dorý den,
chtěla jsem se Vás zeptat jestli bych mohla prosím použít vaše fotky pejsků na této adrese:staj.ufonek.net.Moc se mi vaši pejsci líbí a tak bych tam ty fotky chtěla použít.Velice tam dbají na autorská práva takže potřebuji vaše svolení ktomu abych je mohla používat.Ve stáji ufonek jde vlastně oto (samozřejmě je to vše jen virtuální prostě pouze na internetu) že máte vlasní zvířátka a staráte se oně např.koně pejsky nebo různé mazlíčky.
Tak zatím Díky a budu očekávat Vaši odpověd
můj e-mail:lama.23@seznam.cz
Fantomas (28.08.2009 01:00:15 #183):

Zdravim majitele pitbullů. Chci vás poprosit, abyste si na své mazlíčky dávali pozor. Zrovna dneska při projížďce na motorce a čekání na železničním přejezdu se na mě vyvalil dospělej pitbull a když se mi zakousnul do nohy (teda přes koženou botu a kalhoty) stejně to nebylo nic příjemnýho). Když mě pustil a obíhal motorku a já se pomalu - (motorka se 190 kg se hůře otáčí) pokoušel otočit a co nejrychleji vypadnout, ale kvůli nedostatku místa to šlo dost těžko, už začal cenit zoubky a vypadalo to hodně zle. Sice nebylo místo, ale už mi fakt nezbylo nic jinýho než pustit spojku a zkusit, jestli se vejdu do silnice vedle zaparkovanýho fáčka, který mi v tu chvíli překáželo neskutečně, nebo se o něj rozstřelim a psovi ušetřim práci. Naštěstí zadní kolo mé zx6r pochopilo, že opravdu nutně potřebuju zmizet. Smykem mě nasměrovalo do silnice s bonusovym škrtancem o to bláznivý fáčko a vystřelilo pryč - tímto bych chtěl duchapřítomnosti své moto poděkovat (já už v takové pohodě nebyl). Majiteli toho krásnýho pitbulla už tolik ne. Rasa je to nádherná, ale někteří lidé si asi neuvědomují, co jejich pes dokáže -(špice lze odkopnout, pitbulla ne). Na lidi které zná je hodný (kamarád ho má taky a můžu potvrdit), ale na cizí už to tak často neplatí. Radši si nepředstavuju co by se stalo dítěti, které by tam jelo v tu chvíli místo mě třeba na kole. Pravdou je, že ten pes za to nemůže, i když jsem na něj byl chvíli nas...štvanej. Toho hlupáka co ho nechal takhle pobíhat bych bejval moc rád poznal osobně a vysvětlil mu, že takto to prostě nejde. Teď už je mi to tak ňák fuk, protože se mi v podstatě nic nestalo. Ale pokud je tu třeba náhodou zaregistrován člověk vlastnící bílého pitbulla s hnědými fleky z Malonic či okolí necházejících se kousek od Velhartic, okres Klatovy, Plzeňský kraj, tak si prosim vlepte z každé strany jednu mastnou a pejska příště na vodítko s dozorem. Jinak plynou z toho dvě věci. 1-naučil jsem se ujet pitbullovi smykem na mašině. 2-majitelé pitbullů by si měli dávat bacha, kde se jejich psisko zrovna flinká, protože že je hodný na toho koho zná neznamená, že je hodný na všechny okolo.
Stránka: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Přidat příspěvek:

Chceteli se zúčastnit diskuze, přihlaste se. Pokud ještě nejste zaregistrovaní, pak tak můžete provést zde.

Přezdívka:
Heslo:
© 2007 - 2011 Chovatelská stanice Cobra Kennel | Design & Software by Marek Langr