Uživatel: nepřihlášen

Diskuze - návštěvní kniha

pampi (26.10.2008 00:36:43 #114):

ehm, ano boli vyslachteny na zapas ale teraz ich uz predsa na zapasi nechovame, nie? Alebo vy mate iny nazor? Je pre vas tak dolezita povaha, prave koli tzv otazke uz tolko diskutovaneho "gemu" ??? Urcite viete o com hovorim :)  A podla coho som posudzova? HM, myslite ze nieje s cim porovnat??? A okrem toho, standard na pita existuje, len a o tom som presvedceny, 99% su obycajny krizenci - podobaju sa na pitov popripade stafordov, porpipade na buldogov, popripade na rotwailerov :)  ;) ) nie? nieje to tak?, jednoducho zalezi aj na exterieri :) 
Jana (26.10.2008 10:08:34 #116):

Zdravím
Pampi:Je už spousta knížek který vám dají odpověď na vaše otázky.
K tomu vašemu druhému dotazu:Máte pocit,když si koupím ojeté auto,tak podporuji havárky :-) ?Nebo když vlastní někdo pistol na sportovní využití a ke sportovním účelům,tak podporuje vraždění :-) ???To snad nemyslíte ani vážně.Mám pocit,že jste sem přišel akorát nesmyslně prudit.Pokud se vám nelíbí naše odkazy na webovky,tak je to váš problém.
Nehleďe na to,že jsem Nabuca ke krytí naší fenky zvolila pro jeho vyrovnanou a absolutně přátelskou povahu k lidem,což se o spoustě pitů u vás i u nás říct nedá.Hrozně moc se vám za to omlouvám,příště se s váma poradím a nejlépe budu krýt vaším psem :-)  ;) ))))!S pozdravem Jana
pampi (26.10.2008 13:39:17 #117):

ano to su zaujimave priklady - populisticke, hm, ak podporujete chovnu stanicu, ktora chova psov v budach na retazi a je takmer iste na aky ucel psov vyuzivaju.... co si clovek o tom moze myslet??? Vas chov smeruje k comu, vlastne? Podla Vas by k comu malo smerovat kontrolovane krizenie tychto psov? O akej vyrovnanej povahe sa tu bavime??? Mne je jasne ze pit neutoci na cloveka, nikdy nato cviceny nebol, len by som necakal ze schvalujete psie zapasi. Velmi ma mrzi ze vas prudim, ale koli takym ludom s takymi nazormi ako vi, teraz vyhladzuju plemena typu bull /cize pitbul/ v USA, nemecku atd atd. Velmi ma to mrzi, ale asi s tym nic nespravime. Aka je cena v cechach za pita s "PP" ? Nerad by som prudil, len ma zaujimaju urcite veci o ktorych sa nehovori, schvalijem vasu snahu krizit tychto psov podla istych aj ked mneprofesionalnych pravidiel. Na slovensku je co sa pitov tyka nova renesancia :)  myslim ze teda, ze debata je na mieste.
Jana (26.10.2008 14:11:54 #118):

Nikdo vám tady nenapsal,že schvaluje zápasy,nic takového jsem tady nečetla,tak nevím kde jste to vzal.Pokud mě je známo,tak pit je na pranýři jen kvuli blbosti a nezodpovědnosto lidí co je vlastní a vlastnit budou,což nás mrzí taky.Vypadá to,že nechcete pochopit co vám tu bylo napsáno,já jsem odpověděla a víc s tím neudělám.
K ceně za psa-štěně se vám vyjadřovat nebudu,je to různé a navíc my v tuto dobu ani nic neprodáváme.
Mne je jasne ze pit neutoci na cloveka - A proč myslíte,že se chystají nesmyslný zakony na omezení chovu?
O akej vyrovnanej povahe sa tu bavime??? Vy máte pita a nevíte co je pro pita typické?
Toto nikam nevede a opravdu jste mě utvrdil v tom,že jste došel jen prudit.
Eva (12.12.2008 14:19:28 #122):

Ahoj.
Chtěla jsem se zeptat jestli plánujete mimina a pokud ano,tak o jaké spojení půjde.Také jestli plánujete nějaké spojení vhodné na výcvik apod.Díky
Radim (12.12.2008 19:51:11 #123):

Zdravím, také bych se chtěl zeptat na téma jak to do budoucna vidíte s krytím za účelem k výcviku? V tomhle duchu máte určitě moji 100%ní podporu.
ALMUR (14.12.2008 22:43:20 #124):

Dobrý deň.Náhodou som sa dostala na Vašu stránku a som rada,že mám možnosť zoznámiť sa s plemenom,ktoré ľudia s oblubou volajú "bojové".. mňa to fakt vždy úplne vytáča,ale zistila som,že sú to väčšinou ľudia čo nemajú o psoch ani základné znalosti,tak je fakt strata času im to vysvetlovať...platí ,že 1x vidiet je viacej ako 2x počuť.O tom ma presvedčila aj Vaša stránka a gratulujem Vám k peknému odchovu.Ja osobne chovám iné plemeno viz.www.tervueren.sk ,ale inklinujem k plemenám ako máte VY .Záverom len toľko,že plne súhlasím s Vaším citatátom ..Neni nebezpečný pes....Je to hlboká pravda,ktorú pochopí len chovateľ a výcvikár psa.
Prajem krásne sviatky.Alena . CHS ALMUR ROYAL.
Jana (15.12.2008 09:26:30 #125):

Ahoj všem.
Eva,Radim: Zatím nemáme v plánu žádný vrh,ale za dva měsíce to může být jinak a taky nemusí :-) .
Almur:Byla jsem vám okouknout tež stránky a k tomu co jste napsala-souhlasím :-) !
Plemeno co chováte je také moc zajímavé a krásné a váš odchov je pěkný.
strejda (20.12.2008 14:11:36 #126):

Zdarec Čůmáci,vše nej k vánocům,hlavně bohatýho ježíška,málo zlobivejch pejsků,a pevný nervy s těma malejma potvůrkama :-) ,přeje Strejda,Řezník,Airanka,Rusty a Doneček.P.S.Mezi svatkáma se zastavíme s Řeznou na návštěvu.
Jana (20.12.2008 19:24:43 #128):

Ahojky strejda.
Mezi svátkama s váma počítáme a těšíme se :-) !
Jinak přeji všem navštěvníkům našich stránek KRÁSNÉ VÁNOCE A ŠŤASTNÝ NOVÝ ROK.
Stránka: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Přidat příspěvek:

Chceteli se zúčastnit diskuze, přihlaste se. Pokud ještě nejste zaregistrovaní, pak tak můžete provést zde.

Přezdívka:
Heslo:
© 2007 - 2011 Chovatelská stanice Cobra Kennel | Design & Software by Marek Langr