Uživatel: nepřihlášen

Diskuze - návštěvní kniha

Jitule (24.07.2008 20:55:56 #104):

I když to sem nepatří, mám na Vás prosbu..... Až uvidíte Moniku nebo Blanku (od Majly) ať mrknout na moje stránky a napíší komentář do rubriky IN MEMORIAN v sekci MOJE RODINA neco o Zbyňovi (majitel otce Ledopolda). Chtěla bych, aby to bylo naše malé rozloučení s ním..od každého něco....
Děkuji a ještě jednou se nezlobte...
Jitule (29.07.2008 20:35:52 #105):

Zdravím,
jak pak to vypadá s miminama? Už se těším na fotečky měla by mít v nejbližší době termín, tuším?!...Jinak tahanice skrz Evicu už jsou vyřešené. Jeho rodina ho odvezla ke známým na hlídání do Letovic. S velkou zahradou..aspoň že ho nemuseli dát pryč....
Jana (29.07.2008 22:07:47 #106):

Také zdravím do dalekého Blanska :-) .
To je super,že to tak dopadlo!!!!
Fotečky dodám hned jak vylezou na svět,moc se na ně těšíme.Čekáme štěňátka v průběhu příštího týdne,spíš ke konci,tak Pátek :-) ?
Nezapomenout podrbat Lea!!!!!!
tom (21.08.2008 10:59:44 #107):

Zdravim všechny apbt.Chtěl jsem se vas zeptat na chovnou stanici v Kovansku a na pí.Ludvikovou.Mám již 7letou fenečku Nanynku,ale kupoval(spiše ukradl) jsem ji v roce a půl od chlápka ktery,ji chtel nejspis na zápasy,ale ona nechtela(prvni měsíc co jsem mel Nanys byla neduveriva,bála se čehokoliv,žadny zájem o nic).cca po roce už byla moje zlatičko.ale k te chovne stanici..mám na ni vystavene papiry,ale nemam rodokmen.kdyz jsem se začal zajimat o pí.Ludvíkovou,byl jsem nemile prekvapen,protože jsem nesehnal jediny kontakt.tak se vás chci zeptat,jestli nemate tel. číslo.děkuji moc..Tomáš-728018591
Jana (21.08.2008 12:38:37 #108):

Zdravím.
Já osobně jí neznám.Dávám odkaz na klub chovatelů APBT,měl by jí tam snad někdo znát.Zavolejte p.Čechovi a poptejte se.
http://kapbt.czweb.org/hlavni.htm
sláwa (30.08.2008 23:33:03 #109):

Dobrý večer rád bych se zeptal jestli je někde nejrozumnější návod kde se dá dočíst jak se od začátků do úplného konce má cvičit zrovna toto plemeno psa jelikož stím nemám žádné zkušenosti s tímto plemenem a moc rád bych si ho na jaře pořídil bylo by mi ctí se zasvětit s vámi do jaké koliv diskuze o tomto psovi a kdyby ste mi byly nějak nápomocni to by bylo úplně super  :)  Psa mám jezevčíka drsnosrstého jsou mu 4 měsíce a myslím že se o něj starám dobře a snažím se ho i vycvičit což se mi náramně daří  :)  tak pokud myslíte že byste mi mohli nějak poradit předem děkuji ( sláwa 18 let )
Jana (31.08.2008 15:01:58 #110):

Dobrý den.
Někdy 18 let je víc jak 30let,je to jen o lidech a jejich přístupu.Doporučuji si koupit knížku MAZLÍČEK NEBO ZABIJÁK?Najdete tam spustu zajímavých rad.Cvičit určitě formou hry.Navštivte cvičák zaměřený právě na pity.Je spousta lidí co poradí,pomůže,stačí jen chtít......
V odkazech je pitbull web a tam je forum a opět spoustu rad na výchovu a výcvik,tak tam koukněte.
Je dobře,že se informujete předem :-) !!!!
pampi (25.10.2008 21:03:17 #111):

zdravim, pekny web :)  Mam otazku, preco podla vas nieje pitbul oficialne registrovany? Moj skromny nazor je ten, ze exterier u tohoto psa nieje stabilny, mozete sice tvrdit ze sa hladaju hlavne urcite povahove vlastnoti, ale predsa kazdy chovatel reg.psov hlada tu uzasnu "dokonalost" medzi perfktnym exterierom a povahou, nie? Toto mi zatial nikto nevedel zodpovedat. Tiez mam pita, som spokojny - uzasny pes, len veci okolo chovu su mu zatial nie dost jasne, jedine co viem, ze 99% pitov co som kedy videl, boli rozne krizence, ktorych nekontrolovane parenie k nicomu nevedie. - moj nazor :) 
pampi (25.10.2008 21:09:51 #112):

KOMANY KENNEL - mimochodom, vy tu nepriamo podporujete psie zapasi??
nerosekdas (25.10.2008 22:47:19 #113):

pampi : Ačkoliv byl dotaz směřován na Janu, dovolím si zareagovat. Nechápu v čem je spojitost krytí (pokud chápu správně narážku na krytí psem z Komany kennelu) s podporou psích zápasů? Jakkoliv mohou někomu psí zápasy přijít kruté, daly vzniknout celému plemeni, které mimochodem vlastníte také. A také to, jakého psa si kdo vybere pro krytí své feny, nemusí nutně znamenat podporu psím zápasům... A to nemluvím o tom, že pokud je mi známo, jsou u nás psí zápasy zakázány,-)
K tomu dotazu na registraci, asi nejspíše máte namysli FCI, tam je registrovaný staford, pity registruje nemálo jiných organizací... Pokud není jasné proč a jak, doporučuju víc číst.
A ještě dodatečný osobní dotaz, na základě čeho jste posuzoval/a těch 99% psů, které označujete za křížence??
Stránka: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20.

Přidat příspěvek:

Chceteli se zúčastnit diskuze, přihlaste se. Pokud ještě nejste zaregistrovaní, pak tak můžete provést zde.

Přezdívka:
Heslo:
© 2007 - 2011 Chovatelská stanice Cobra Kennel | Design & Software by Marek Langr